fbpx
Corona News.
blank
Maurice Pierôt

Pierôt staat voor je klaar met onze salons en barbershop in zowel Haarlem en Amsterdam. Wij doen er alles aan om jou weer de service te verlenen die je van ons gewend ben, maar voorlopig wel met dit aangepaste protocol.

Het corona virus verspreidt zich door menselijk contact. En wordt met name verspreid door grote groepen mensen die bij elkaar komen. Zolang je niet in een drukke ruimte komt, beperk je besmetting tot een minimum. Daarom wordt in de salon voldoende afstand tussen de klanten wordt aangehouden. Wij proberen bij voorkeur de klanten zoveel mogelijk te spreiden, zodat iedereen bij ons veilig is. Onze salon houdt zich strikt aan de RIVM-voorschriften en gaat nog verder dan de aangescherpte aanbevelingen van de ANKO.

We vragen onze klanten bij binnenkomst zelf de jas op te hangen en de handen te desinfecteren en te wassen. Dat doen wij ook na elke behandeling en we desinfecteren de kapplaats na elk bezoek. We gebruiken kapmantels slechts eenmaal en gaan direct in de was. Een dringend verzoek; Ga alleen naar een kapper als je niet tot de risicogroep behoort. Voor jouw gezondheid en die van ons team behouden we het recht om te controleren op koorts. Bij constatering vertrouwen wij erop dat de afspraak verzet wordt naar een ander moment, voor ons aller veiligheid. Uiteraard hopen we dat iedereen die dit leest in goede gezondheid verkeerd en in goede gezondheid zal blijven.