fbpx

Danique

young talent | amsterdam

danique

“Ik vind het leuk om veel variatie te hebben in het werk, zodat geen enkele dag hetzelfde is.” 

 

Danique is met haar 19 jaar een van de jongste aanwinsten van Pierôt. Deze gepassioneerde, leergierige dame maakt sinds 2019 deel uit van ons team. 
Als Young Talent kan je natuurlijk bij Danique terecht voor zowel knippen als kleuren, mannen of vrouwen, alles vindt ze leuk om te doen. Dit is een jongedame die zeker niet stil zit. Naast de standaard behandelingen heeft Danique zich in het afgelopen jaar weten te specialiseren op verschillende gebieden. 

Vrouwen kunnen ook bij haar terecht voor wenkbrauwen, make-up, extensions en nagels. En de mannen zijn ook bij haar in goede handen voor de re-shape van hun baardje. 

Danique is iemand die luistert maar ook eerlijk is. Ze zal altijd een eerlijk advies geven met betrekking tot jouw wensen. Zo weet je te allen tijden waar jij aan toe bent en welke opties je hebt. 

Skills 
Women, men, cuts, colour, high-lights, low-lights, babylightsbalayageblowdries, partylooks, makeupnails, eyebrows, extensions 

 

Werktijden

Di – 10:00 tot 19:00
Wo – 
Do – 10:00 tot 21:00
Vr – 10:00 tot 19:00
Za – 10:00 tot 17:00
Zo – 

Rating Danique

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)

danique’s Werk

Reviews

Top styliste!!!

Rated 5 out of 5
juli 26, 2021

Danique weet precies wat ze doet, en weet altijd het juiste advies te geven!! Een echte top styliste!! 😁

Estelle

Voor het eerst mijn haar verven

Rated 5 out of 5
juli 17, 2020

Ik was erg zenuwachtig om voor het eerst mijn haar te verven maar Danique heeft me van super advies voorzien waardoor ik me op m’n gemak voelde. Uiteindelijk super blij met het resultaat & het was precies de goede kleur!

Mayra