fbpx

Reggy

topstylist | creative manager - Haarlem

Reggy

“You have to think outside the box, but people still need to be able to understand what you’re doing. 

 
Reggy komt uit Tilburg en werkt ruim 16 jaar in de haarbussines, het kappersvak is hem met de paplepel ingegoten; zijn vader is een echte vakman uit het zuiden.  In 2009 is Reggy bij Pierôt komen werken en heeft zich nog verder ontwikkeld, van trainingen volgen, naar trainingen geven.  

Als de vakidioot die hij is, is hij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Het is hem niet snel goed genoeg. Dit resulteert dan ook zeer zeker in jouw coupe of kleur; Reggy stopt niet tot hij tevreden is, gaat voor perfectie. Dat kunnen we ook terugzien in zijn vele nominaties voor prijzen in binnen- en buitenland. 

Een people-person, dat is wat je zou moeten zijn als je in dit vak zit. En dat is hij zeker, hij heeft oprechte interesse in de persoon die in zijn stoel zit. Een luisterend oor voor ieder die wil. Daarnaast zal hij altijd de uitdaging aan gaan om het beste uit jouw haar te halen. Wil jij sexy haar met een edge? Draagbaar met een rauw randje? Puur “haar”? Dan ben je bij Reggy aan het juiste adres.

Skills 
Women, men, cuts, colour, high-lights, low-lights, baby lights, balayage, unicorn hair, blowdries, partylooks, bridal hair. 

Werktijden

Di – 10:00 tot 19:00
Wo – 10:30 tot 17:30
Do – 09:00 tot 21:00
Vr – 09:00 tot 17:30
Za – 09:00 tot 17:00
Zo – 

Rating Reggy

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)

Reggy’s Werk

Reviews

Vijf sterren zijn niet genoeg!

Rated 5 out of 5
juni 25, 2020

Ik heb een hele geschiedenis met Reggy. Van zeer wild krullend haar dat van zwart naar blond, naar kastanje, naar koper ging, nu naar steil grijs haar. Geen saai grijs, steil haar, maar een prachtige coupe die echt bij mij past. Altijd luistert hij hoe ik het precies wil, altijd ga ik tevreden weg. Niets is teveel, hij maakt echt dat je een verwenmoment hebt. Top, al jaren en ik hoop nog vele jaren erbij!

Claudia Bank

Top haar stylist!!

Rated 5 out of 5
mei 11, 2020

Mijn haar zit altijd perfect nadat ik bij Reggy geweest ben, hij denkt graag met je mee en geeft goed advies! En nog super gezellig ook!

Pleunie Broekhuijse

Antwoord van Pierôt Coiffures

Thx Pleunie, je bent ons visitekaartje. 😉

Raving Reggy , a real professional

Rated 5 out of 5
mei 11, 2020

Reggy , a real artist who instantly knows what hairstyle suits you the most.
Besides that , he is always very interested in his customers and knows how to make you feel special.

Sandra

Antwoord van Pierôt Coiffures

Thanks Sandra for your post.

Reggy, de kapper die iedere vrouw wenst!!!

Rated 5 out of 5
mei 11, 2020

Hij is een specialist in zijn vak, geeft heel goed advies, knipt je haar precies zoals jij dat in gedachten had en het eindresultaat geeft je een fantastisch gevoel.

Loes de Weerdt

Antwoord van Pierôt Coiffures

Dank je Loes voor je review, Reg is een kanjer.