fbpx

ruud

topstylist - haarlem

Ruud

“Ik vind het leuk om iedereen er zo mooi en goed mogelijk uit te laten zien”

Ruud komt uit Nijmegen en na verschillende carrières in de mode, waarbij hij ook een aantal jaar in Thailand gewerkt en gewoond heeft, is hij nu ruim 17 jaar werkzaam bij Pierôt. Zo veel werk- en levenservaring kom je niet heel vaak tegen.

Met zijn 17 jaar ervaring als Topstylist is hij uiteraard all-round, een man die veel inlevingsvermogen heeft en graag klaar staat voor jong en oud. Iedereen voelt zich welkom en op zijn/haar gemak bij Ruud.  Zijn grootste passies zijn opsteken en metamorfoses. Hij vindt het leuk om iedereen er zo mooi en goed mogelijk uit te laten zien en zijn/haar sterkte punten naar voren te halen.

Een ding is zeker; als je bij Ruud uit zijn stoel komt heb je een goede coupe en heel hard gelachen!!!

Werktijden

Di – 09:00 tot 17:30
Wo – 09:00 tot 19:00
Do – 
Vr – 09:00 tot 19:00
Za – 09:00 tot 17:00
Zo – 

Rating ruud

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

ruud’s Werk

Reviews

Ruud ziet heel goed wat bij jou past

Rated 5 out of 5
november 15, 2021

Ik ben kritisch wanneer het aankomt op mijn haar en mijn kapper…na mijn eerste ontmoeting met Ruud wist ik, Yes! dit is een kapper die weet wat hij doet, die ziet wat bij mij past, en ook nog eens een aangenaam mens is. Ruud is een topper!

Charlotte

Super blij met m'n nieuwe coupe!

Rated 5 out of 5
juli 9, 2020

Mijn haar was behoorlijk lang weer en altijd in een knot wat me best wel streng maakte. Maar aangezien mijn leeftijd “60” draag je het ook niet meer los. Ruud adviseerde om het te knippen in lagen. Zelf verzekerd ging de schaar erin en grote plukken lagen op de grond. En nu ben ik zo blij met dit haar. Lekker licht aan me hoofd en een stuk vlotter. Bedankt Ruud!

Annelies Tesselaar

Antwoord van Pierôt Coiffures

Dank je wel Annelies

Geeft eerlijk zijn professionele mening.

Rated 5 out of 5
mei 12, 2020

Ruud is een topkapper en een sympathiek mens. Geeft eerlijk zijn professionele mening en is niet bang om een kleur of stijl aan of af te raden. Kan goed beoordelen wat bij iemand past. Hij is al jaren mijn vaste kapper en dat zal zeker zo blijven!

Mieke Steiginga

Antwoord van Pierôt Coiffures

Dank je wel voor de revieuw, al bijna 18 jaar een topper.