fbpx

SHARON

topstylist - amsterdam
review

SHARON

Sharon zit al vanaf haar 16e jaar in het kappersvak.

Het is dus echt haar passie. Het mooie van dit vak voor haar is dat ze het weet te combineren met andere vaardigheden. Zo heeft ze ervoor gekozen haar passie te vergroten door een make-up opleiding te volgen, zodat ze echt een totaalplaatje kan neerzetten.

Wat ze het allerleukst vind om te doen is extensions zetten, föhnen, en van een kleurverandering wordt ze ook heel vrolijk. Maar uiteraard mag het knippen ook niet ontbreken. 

“Wat ik  een uitdaging vind, en wat het vak zo leuk maakt, is dat de klant vaak zelf niet ziet hoe mooi ze er uit zou kunnen zien. Vaak heeft iemand al zo lang hetzelfde of gebruikt slechts een kleur die het gezicht niet laat spreken. Voor mij dan de taak om als professional de klant te adviseren wat wel of niet goed zal staan.”

“Vaak hebben klanten een slechte ervaring gehad waardoor ze soms net zo bang zijn voor de kapper als de tandarts. Dat gevoel wil ik eigenlijk altijd direct wegnemen. Door goed te luisteren wat iemand wil en dit ook herhalen laat ik de klant zich op zijn of haar gemak voelen. Zo wil ik iemand weer te laten genieten van het moment bij de kapper. Iets wat eigenlijk een ontspannen moment hoort te zijn en zorgen dat zij stralend de salon verlaat.”

Skills
hairstyling, cuts, colour, make-up, hairextensions. 

Werktijden

Di –  10:00 tot 19:00
Wo -10:00 tot 19:00
Do – 10:00 tot 21:00
Vr –  10:00 tot 19:00
Za – 10:00 tot 17:00
Zo – 

Rating sharon

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)