SHARON

topstylist - amsterdam

SHARON

Ik ben Sharon, ik zit al vanaf mijn 16e jaar in het kappersvak. Het is dus echt mijn passie. Het mooie van dit vak is dat ik  het te combineer met andere vakken. Ik heb ervoor gekozen om mijn passie te vergroten door een make-up opleiding te volgen, zodat ik een totaal plaatje kan neerzetten.

Bij Pierôt werk ik als freelance hairstylist.
Wat ik het allerleukst vind om te doen is extensions zetten, föhnen, en een kleur verandering vind ik ook super leuk om uit te voeren.
Maar uiteraard mag het knippen ook niet ontbreken.

Wat ik  een uitdaging vind en het vak zo leuk maakt is dat de klant vaak zelf niet ziet hoe mooi ze er uit zou kunnen zien. Vaak heeft iemand al zolang hetzelfde of is slechts 1 kleur die het gezicht niet laat spreken. Voor mij dan de taak om als professional de klant te adviseren wat wel of niet goed zal staan.

Vaak hebben klanten een slechte ervaring gehad waardoor ze soms net zo bang zijn voor de kapper als de tandarts. Dat gevoel wil ik eigenlijk altijd direct wegnemen. Door goed te luisteren wat iemand  wil en dit ook herhalen laat ik de klant zich op zijn of haar gemak voelen. Zo wil ik iemand weer te laten genieten van het moment bij de kapper. Iets wat eigenlijk een ontspannen moment hoort te zijn en zorgen dat zij stralend de salon verlaat.

Skills
hairstyling, cuts, color, make-up, hairextensions. 

Werktijden

Di –  10:00 tot 19:00
Wo -10:00 tot 19:00
Do – 10:00 tot 21:00
Vr –  10:00 tot 19:00
Za – 10:00 tot 17:00
Zo – 

Rating sharon

5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 1 review)

sharon’s Werk

Reviews

Very good hairdresser!

5,0 rating
6 days ago

Sharon heeft een prachtige kleur bij mij gezet! Echt heel mooi! Ik kan haar niet genoeg bedanken.

Carolien ter Linden

Response from Pierôt Coiffures

Beste Carolien, wij geven het door bedankt voor de revieuw