fbpx

Permanent, straight of keratine treatments

Permanente krullen
Blijvende krullen zijn weer helemaal in en worden in de volksmond nog steeds een permanent genoemd. Denk hierbij echter niet aan het permanentje van vroeger, inmiddels zijn er nieuwe technieken en producten die zorgen voor een geweldige krullenbos of een extra volume-boost. Heb je sluik vallend haar en wil je een natuurlijke krul, dan is een grove permanent of een beachwave wellicht een oplossing. Het haar kan klassiek met rollers of met shapers gepermanent worden.

Mooi stijl haar
Droog pluizend haar, te veel krul of last van natuurlijke ‘vleugeltjes’? Straightening, oftewel glad maken, kan de uitkomst zijn. Ervaar hoe het is om mooi glad en glanzend haar te hebben dat niet pluist. We hebben verschillende methodes, blijvend of tijdelijk, die natuurlijke krul of valling grover of helemaal steil maken. Voor pluizend haar dat te veel volume heeft, biedt Pierôt verschillende mogelijkheden zoals Keratinebehandelingen en X-tenso die enkele maanden verzorging geven.

Onze
Behandelingen

Onze hairstylisten kunnen bepalen welk effect bij jouw haar haalbaar is en welk prijskaartje daaraan hangt. Daarom raden we aan eerst een afspraak te maken voor een adviesgesprek zodat we kunnen bepalen welke methode het beste resultaat geeft.

Krullen & Permanent

We hebben verschillende inzet methodes en inzet materialen. De gekozen techniek bepaalt ook de intensiteit en krultekening. We werken met shapers en daarmee maken we een rootlift, spiraal permanent of beachwave. Met de klassieke rollers maken we ook nog steeds een klassieke permanent.

Relax Straightening

Pierot biedt verschillende mogelijkheden om het haar rustiger of steil te maken. De intensiteit van de behandeling bepaald het eindresultaat en de houdbaarheid. We gebruiken hiervoor de X-tenso producten van L’Oréal

Keratine treatment

Keratinebehandelingen zijn geen chemische behandelingen, maar vooral verzorgende behandelingen. De intensiteit van de behandeling bepaalt het gewenste resultaat en omdat de behoefte voor iedereen verschillend is, bieden we twee soorten keratinebehandelingen. Deze behandelingen duren ongeveer 2,5 uur afhankelijk, van de haarlengte en -dikte.

Prijslijst

De genoemde tarieven in de prijslijst zijn gebaseerd op lengte en de gemiddelde hoeveelheid haar. Wanneer er bij extra lang en/of extra veel haar grotere hoeveelheden van de producten gebruikt worden en/of de behandeling meer tijd vergt dan gebruikelijk, dan kan het definitieve bedrag afwijken.

Krullen en Permanent

Volume | 85,-

Your Subtitle Goes Here
L

Een permanent of een root-lift kan meer volume en stevigheid creëren voor dikker ogend haar. Een root-lift is een moderne benaming voor het aanzet-permanent. We maken een omvorming op de eerste centimeters van het haar met behulp van grove wikkels, waarbij de lengten ingepakt worden en daardoor steil blijven. Op deze manier krijg je geen krul maar wel volume. 6-8 weken houdbaarheid.

• Alleen voor kort haar tot 15 cm
• Aanzetvolume
• Geen krul

Shaperpermanent | VANAF 115,00

Your Subtitle Goes Here
L

Deze permanent met schuimrubberen papillotten geven een onregelmatige krultekening waardoor de krullen een prachtige natuurlijke valling hebben. Heb je lang, gezond haar en wil je een echte kop met krullen, overweeg dan een shaper- of spiraalpermanent. Door het haar met heel veel wikkels of shapers als een spiraal op te draaien, ontstaat een sterke krul met optimale veerkracht. Uiteraard geeft mooi, gezond haar de mooiste krullen.

 100,- 200,- 300,-,-

Spiraalpermanent| VANAF 115,00

Your Subtitle Goes Here
L

Door het haar met heel veel wikkels of shapers het haar als een spiraal op te draaien, ontstaat een sterke krul met optimale veerkracht. Uiteraard geeft mooi, gezond haar de mooiste spiraalkrullen.

 

 100,- 200,- 300,-

Relax straightening

De Moisturist X-tenso | VANAF 145,-

Your Subtitle Goes Here
L

De Moisturist X-tenso treatment is een behandeling die het haar rustiger maakt, krulsterktes twee gradaties doet afnemen, een mooi verzorgd effect geeft en pluis grotendeels weghaalt.

  • Reduceert teveel volume door slag en krul
  • 6-8 weken houdbaarheid
  • Natuurlijk resultaat
 145,- 165 ,-  210,-

Brazilian Straight | VANAF 190,-

Your Subtitle Goes Here
L

X-tenso behandeling is een thermische relaxmethode waarbij het haar tot wel 60% gladder kan worden. Daarnaast helpt deze treatment pluizig haar voorkomen en zorgt het ervoor dat je kapsel langer in model blijft. Middels X tenso Moisturist maken we de krul rustiger. Houdbaarheid 3-6 maanden.

• Gelijkmatig uitgroei effect.
• Gelijkmatig uitgroei effect.
• Krulreductie 40%
• Gladmakend, cosmetisch effect

 

190,- 270,- 355,-

Japanse Straightening | VANAF 240,-

Your Subtitle Goes Here
L

Deze methode is een 3,5 uur durende X-tenso behandeling waarbij het haar echt goed steil wordt. Het verandert de haarstructuur en textuur door het verbreken van zwavelverbindingen in de kern van het haar. Sterk krullend en kroezend haar wordt hierdoor steiler, gladder en glanzender. Wat dus betekent dat het haar – ook als je onder de douche vandaan komt en je haar aan de lucht laat drogen – glad opdroogt. Door het permanente effect krijg je wel uitgroei van krullen. Wij adviseren maximaal twee keer per jaar deze uitgroei bij te werken.

• Sterk gladmakend effect
• Gladmakend en cosmetisch effect
• Blijvend effect
• Krulreductie tot 60%
• Max. 2 x per jaar.

 

240,- 335,- 400,-

Keratine treatment

Your Subtitle Goes Here
L

Kera Therapy treatment is een behandeling om droog en beschadigd haar te herstellen. Het revolutionaire haarverzorgingssysteem is ontworpen om pluis te elimineren, het haar glad te maken en de glans van het haar te verbeteren. Door middel van keratine, wordt het haar intensief hersteld en verzorgd. De behandeling zorgt voor drie maanden lang pluisvrij, gezond en glanzend haar. Iets uitgebreider uitleg? Dan vind je deze blog wellicht interessant.

• Pure Keratine
• Sterk cosmetisch effect
• Makkelijker glad te stylen
• Houdbaarheid 3-6 maanden

De prijs is inclusief de bijbehorende shampoo en conditioner.

 385.-  355-   336,50

Keratine treatment

Your Subtitle Goes Here
3

Met een keratinebehandeling bij Pierôt Coiffures voegen we weer keratine toe aan je haren, waardoor het sterker, glanzender en minder breekbaar wordt. Omdat keratine een lichaamseigen stof is, is deze behandeling geschikt voor vrijwel alle haartypen. 

Portfolio

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten