fbpx

Hair
extensions

Welkom in onze wereld van extensions. Je wilt waarschijnlijk meer leven en volume in futloos haar of het groeit niet meer over een bepaalde lengte heen. Het internet staat vol met extensions en haarwerk. Maar mooi haar maken gaat vooral over het maken van de juiste keuzes. Onze extensionspecialisten staan voor je klaar om je advies te geven.

Pierôt Coiffures is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in hairextensions en heeft zeer ervaren specialisten. Ons team zet niet zomaar extensions; wij maken een perfecte look die bij je past, zonder schade aan je eigen haar. Goed geplaatste extensions zijn nagenoeg onzichtbaar verwerkt en moeten perfect aansluiten op je eigen haar. Wij streven altijd naar een geloofwaardig resultaat. Wij hebben speciale kniptechnieken om jouw extensions perfect te laten blenden en onze kleurspecialisten passen de kleur aan met een rootshade.

 • extensions van superieure kwaliteit
 • 100% human hair cuticle correct
 • GESPECIALISEERD in knippen en kleuren van extensions
 • wij zorgen zorgvuldig voor jouw eigen haar
 • Grote voorraad, direct leverbaar

Onze merken

Voor het creëren van een volle coupe met langdurig volume werken we met extensions van Balmain en Great Lengths. Al onze methodes vervullen jouw wensen voor mooi en volumineus haar en geven direct een betere houdbaarheid aan je kapsel. Wij bieden een groot assortiment aan in blond en bruintinten in Europees haar en het beste haar uit de tempels van India. We hebben altijd meer dan veertig kleuren extensions van diverse merken op voorraad – zelfs balayage en ombre – en we kunnen alle kleuren op maat maken voor jouw perfecte match. Als we haar moeten bestellen hebben we dat meestal de volgende dag voor je in huis.

 

 

Onze
Methodes

Welke methode is voor jou het best, welk type haar en welke lengte en hoeveelheid past bij jou voor het maken van het perfecte resultaat? Onze extensionisten maken het verschil met advies en knip-, kleur- en inzettechnieken. Een gratis consult is dan ook de beste manier om te weten wat goed is voor jou. En Pierôt staat al meer dan 50 jaar voor eerlijk advies, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tape extensions

Tape Extensions zijn herbruikbare voorgetapete extensions, gemaakt van hoge kwaliteit 100% echt haar. De super-platte tape verzekert onzichtbaar draagcomfort. De tapes zijn eenvoudig te bevestigen en geven direct resultaat. Perfect geschikt voor volume en kleureffecten (high- of lowlights). Tapes zijn verkrijgbaar in diverse ombre tinten en highlight-tinten voor een fashionable resultaat in Europees en Aziatisch haar. Elke 6 a 8 weken worden de extensions verwijdert en opnieuw hergebruikt.

Verkrijgbaar in

 • zes lengtes, standaard van 20 tot 55 cm
 • Balayage en ombre effecten
 • Europees en Aziatisch haar

Specificaties

6 Maanden levensduur

Houdbaarheid 6 – 8 weken

vanaf €450

Gemiddelde kosten van een vol hoofd

1 uur

Gemiddelde behandelingtijd

 

Tip extensions

Deze extensions zijn ook wel bekend als “keratine” extensions. Bij deze techniek wordt jouw haar in kleine plukjes samengesmolten met extensionhaar. Dit word bij ons gedaan met een hoog frequentie extensionapparaat. Er komt dus géén hitte aan te pas, en is daardoor onschadelijk. De verbindingen zijn ongeveer even groot als een rijstkorrel en zijn dus nagenoeg onzichtbaar en niet schadelijk voor het haar!

Verkrijgbaar in

 • zes lengtes, standaard van 20 tot 55 cm
 • Balayage en ombre effecten
 • Europees en Aziatisch haar

Specificaties

6 Maanden

Houdbaarheid 6 maanden

vanaf €700

Gemiddelde kosten van een vol hoofd

3 uur

Gemiddelde behandelingstijd

Track extensions

Dit is de techniek om veel lengte en volume toe te voegen. Er zijn verschillende methoden om een “weft”, oftewel een “baan” haar te bevestigen. We doen dit bij voorkeur door middel van microrings met een silliconenvoering, zodat het eigen haar niet beschadigt wordt. Microring extensions  zijn beschikbaar in vele kleuren, blenden naadloos in het haar en houden 6 tot 8 weken voordat het onderhoud vergt. Ook al groeit je haar, anders dan bij gelijmde extensions kan het zonder schade 100% weer hergebruikt worden.

Verkrijgbaar in

 • zes lengtes, standaard van 20 tot 55 cm
 • Balayage en ombre effecten
 • Europees en Aziatisch haar

Specificaties

12 Maanden Levensduur 

 

Houdbaarheid 6-8 weken

vanaf €495

Gemiddelde kosten van een vol hoofd

1 uur

Gemiddelde behandelingsduur

Gespreid betalen?

Betaal je een hairextension liever niet in één keer? Wij bieden een gespreide betaling aan met 0% rente. Wel met een maximale looptijd van 3 maanden. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo ligt een prachtige hairextension wellicht wel binnen handbereik. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is 1000,-

 

Welk haar past bij jou?

Extensions moeten geloofwaardig zijn. En daar gaat het nogal eens mis. Want welk haar past nou het beste bij je? Wij kijken naar de dikte en textuur van jouw eigen haar en zoeken daar de perfecte extensions bij. Extensionhaar is globaal te verdelen in drie texturen: steil, slag of krul. Krulsterktes variëren en worden meestal met stoomtechnieken voorzien van slag of beweging. De herkomst van het haar bepaalt de dikte van het haar. Kom daarom langs om ons haar te bekijken.

Europees haar

Dit type haar is de bestseller, aangezien dit haar fijner, zachter en lichter van kleur is. Daarom is dit ook de meest gekozen optie voor de lichtere kleuren, omdat ons Europees haar minder chemische behandelingen hoeft te ondergaan dan Aziatisch haar is het dus gezonder en beter van kwaliteit.

Indiaas haar

Dit haar is vaak afkomstig uit de Hindoe-tempels uit India. Indiaas voelt als Europees haar maar is geschikt voor normaal tot dik haar. Ook heeft het een hele mooie natuurlijke slag. Indiaas haar is vrij donker van nature, en dus minder geschikt voor lichtere kleuren extensions.

Hairchart

Veelgestelde
VRAGEN

Kan iedereen extensions dragen?

Your Subtitle Goes Here
L

Helaas kan niet iédereen extensions dragen. De kans is wel ontzettend klein dat we niks voor je kunnen betekenen. Als je haar bijvoorbeeld té beschadigd is, is het haar te breekbaar om er extra haar aan te bevestigen. En dan eindig je met minder haar op je hoofd, wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Hoe lang kan ik met mijn extensions doen?

Your Subtitle Goes Here
L

Dit hangt volledig van jou af! Hoe je voor je extensions zorgt is natuurlijk ontzettend belangrijk. Over het algemeen doe je ruim 1 jaar met een nieuwe set extensions.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor behandelingen?

Your Subtitle Goes Here
L

Je eigen haar groeit natuurlijk, en dus gaan je extensions met de tijd losser zitten. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar zorgt er ook voor dat ze mogelijk meer zichtbaar worden. Hoe vaak je bij ons langs moet komen om je extensions “op te halen”, verschilt ook per techniek die gebruikt word bij het inzetten. Bij tapes ongeveer elke 6-8 weken. Een set tip-extensions gebruik je maar 1 keer, dus deze kun je 4-6 maanden laten zitten. Met tracks doe je zo’n 4-8 weken.

Hoe zorg ik voor mijn extensions? Is dit moeilijk?

Your Subtitle Goes Here
L

Als je bij ons je extensions laat zetten, krijg je alle informatie die je nodig hebt mee. Je krijgt een verzorgingspas waarin je alles kunt vinden.

Welke methoden van installatie bieden jullie aan?

Your Subtitle Goes Here
L

Wij zetten onder andere tape-ins, tips en tracks. Daarin gebruiken we ook weaving-methodes, micro-rings en keratinebonds.

Gaan mensen zien dat ik extensions draag?

Your Subtitle Goes Here
L

Door de nieuwste technieken en hoogste kwaliteit haar is het nagenoeg onmogelijk om je eigen haar van de extensions te onderscheiden. Ook zijn we bij Pierôt gespecialiseerd in je eigen kleur perfect matchen met je extensions; zodat alleen jíj weet dat je ze draagt!

Wat is het verschil tussen synthetisch haar en menselijk haar?

Your Subtitle Goes Here
L

Het verschil is eigenlijk al duidelijk; synthetisch haar is van kunststof gemaakt. Dit kan “Kanekelon”-haar zijn, wat erg op menselijk haar lijkt. Synthetisch haar kun je niet kleuren, stijlen, föhnen en krullen zoals je met menselijk haar wél kan. Dit maakt het snel onnatuurlijk. Ook valt het natuurlijk niet zoals je eigen haar valt, het glimt het meer en is het dus makkelijker te zien dat je extensions draagt.

Moet mijn haar een bepaalde lengte zijn?

Your Subtitle Goes Here
L

Om de aanhechting van de extensions goed te kunnen bedekken hebben we natuurlijk niet genoeg aan ontzettend kort haar. Het is raadzaam om ten minste kaak- of schouderlengte haar te hebben. Je kunt altijd een intakegesprek bij ons inplannen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Gaan de extensions mijn eigen haar beschadigen?

Your Subtitle Goes Here
L

Mits je je haar goed verzorgd in principe niet. Dit betekent dat je extensions op tijd opgehaald worden en je onze adviezen goed opvolgt. In dat geval garanderen wij dat je eigen haar niét beschadigd.

Zijn extensions duur?

Your Subtitle Goes Here
L

Bij Pierôt zien we het als investering. Je doet tenslotte best lang met een nieuwe set extensions. Je haar is tenslotte het enige wat je elke dag draagt!

Hoe worden extensions verwijderd?

Your Subtitle Goes Here
L

Dit verschilt per inzettechniek. Bij tapes word een speciale vloeistof gebruikt die de lijm oplost. Bij keratineverbindingen word dezelfde hoge frequentie gebruikt als bij het inzetten.

Moet ik mijn haar laten rusten tussen mijn behandelingen door?

Your Subtitle Goes Here
L

Zoals eerder beschreven; in principe niet. Dat is alléén als je goed voor je extensions en eigen haar zorgt.

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten