fbpx

SCROLL

Pierôt

BARBERSHOP

In verband met de Corona maatregelen kunnen wij in onze Barbershop alleen nog maar op afspraak werken. Binnenlopen mag nog steeds maar de afspraken gaan voor.

De Barbershop was vroeger een ‘social hotspot’, een plek waar mannen van alle rangen en standen bijeenkwamen en zich thuis voelden. De ‘Pierôt Barbershop’ is een eigentijdse versie, met behoud van het goede uit het verleden. Mannen die er goed verzorgd uit willen zien, maar die ook op zoek zijn naar avontuur. Tradities van toen met de technieken van nu.

ONZE
behandelingen

Boys < 20 years | Students: 20% discount

Shaves & trims

SHAVES & TRIMS

Classic 'Hot Towel' Shave | 40,-

Haarlem only
L

Ervaar eens het ultieme ontspanningsmoment van klassiek scheren met het open mes. De warme handdoek, het vlijmscherpe scheermes, het masserende effect van de scheerkwast en verzorgende oliën maken het nat scheren een relaxt moment van de dag. Je huid is verzorgd en je voelt je goed. Wij gebruiken bij nat scheren meerdere nieuwere producten zoals pre-shave olie, scheergel en scheerschuim en natuurlijk hete en koude doeken volgens de “Old Italian way”.

Virgin Shave | 35,-

Your Subtitle Goes Here
L

Scheren leerde je vroeger van vader op zoon. Maar de Barbers van Pierot leggen jou haarfijn uit hoe te scheren. Komen dan eindelijk de eerste zachte haartjes op je gezicht, dan wordt het tijd voor een Virgin Shave. Wij leren je hoe je moet scheren en je eerste haartjes tot wasdom laat komen tot een echte baard.

Head Shave | 27,50

Your Subtitle Goes Here
L

Laat je bolletje shinen met een heerlijke headshave. Onze Barbers gebruiken het klassieke scheermes tijdens een gladmakend scheerritueel, daarna wordt je huid verzorgd met heerlijke producten.

Beard/Mustache trim |17,50

Your Subtitle Goes Here
L

Een goede baardtrim vereist de hand van een professionele barbier. Zorgvuldig kijkt hij naar de groeirichting en knipt de baard die past bij de vorm van je gezicht. De baard maakt de man. Een Beardtrim met tondeuze en opzetstukjes , zonder gebruik van een scheermes. Dus geen strakke lijnen maar wel met gebruik van baardproducten.

Natuurlijk geeft hij ook advies over hoe je het beste je baard kan onderhouden met de producten van Depot. 

Beard Razor Reshape |27,50

Your Subtitle Goes Here
L

De baard wordt weer strak in vorm gebracht en netjes afgewerkt. Ongewenste haren worden weggeschoren op de authentieke manier met een warme handdoek en scheermes. Inclusief het scheren van een strakke baard lijn.

HairCuts

Cut & Go | 42,50

Your Subtitle Goes Here
L

Voor een goed geknipte coupe. Van een executive stijl of zakelijke look tot een trendy cut.

Skinfade | 27,50

Haarlem only
L

Een skin fade is een vak apart… Het gaat van niets naar iets, perfectie in tienden van millimeters maken het verschil. Van deze geschoren zijkanten sluiten we de bovenlaag aan.

Buzzcut | 25,-

Your Subtitle Goes Here
L

Veelgebruikt maar nooit uit de mode, deze traditionele buzz cut. Te simpel voor woorden lijkt het, maar ‘strak de tondeuse erover en klaar’ is een waar specialisme. Check zelf hoe kort je ‘m wilt. Voor een meer speelse look kun je variëren met de bakkebaarden of de haarlijn. Wil je dit, hou het dan wel netjes en kom elke 2 weken terug.

Contour update | 25,-

Your Subtitle Goes Here
L

Zit je haar nog goed maar wil je wel even de contourlijnen bijgewerkt hebben? Boek een kwartiertje ME-time en je ziet er weer strak uit.

Boys cut | 30,-

Your Subtitle Goes Here
L

Ook kleine mannen willen er groots uitzien en worden op een volwassen manier geknipt. De retro look van onze Barbershop maakt een echte man van je.

Colour

Under cover | 37,50

Your Subtitle Goes Here
L

Wil je er jonger uitzien of misschien toch de gedistingeerde, grijzende look vasthouden, dan hebben we voor jou de oplossing. Grijsreductie; oftewel ‘more pepper, less salt’ en kom er vijf jaar jonger uit te uitzien met een camouflage treatment voor de witte haren. De Cover 5 treatment camoufleert in vijf minuten de eerste grijze haren en vervaagt geleidelijk uit je haar zodat je geen vervelende uitgroei krijgt. Snel, eenvoudig en discreet.

Highlights | 47,50

Your Subtitle Goes Here
L

Nederlands haar is van nature donkerblond, wat eigenlijk inhoudt dat het niet donker en niet blond is. Veel mannen laten hun haar daarom kleuren met highlights.

Surfdudes, playboys of beachboys. Je straalt pas echt als je haar er zonnig uitziet. Wij gebruiken speciale technieken om een natuurlijk zonnig effect te creëren. Geen pluizig of droog haar, maar mooi en natuurlijk ‘sunkissed’ haar dat je het gevoel van vakantie geeft.

Lowlights | 47,50

Your Subtitle Goes Here
L

Shades of colour, diepe tinten bruin, donkergrijs of blond maken het levendig. Het is dé manier om je haar op een subtiele manier meer diepte te geven of iets te doen aan die grijze haren zonder storende uitgroei.

Baard verven | 27,50

Your Subtitle Goes Here
L

Het kan zijn dat je baard te grijs of te rood is en daardoor niet matcht met je haarkleur. Daarom verven wij ook baarden, we zijn gespecialiseerd in knippen én in kleuren.

Je kan kiezen voor een semi-permanente kleuring, wat betekent dat de kleur er eerder uitgewassen wordt dan het uitgroeit of voor een permanente variant, die geleidelijk uitgroeit.

Texture Change | 52,50

Your Subtitle Goes Here
L

Krullend haar kan lastig zijn, vooral met kortere kapsels. Is het voor jou een dagelijkse struggle om je krullen onder controle te houden? Of ben je simpelweg geen fan van je krullen? Probeer dan onze Relax- of Straightening behandeling.

Met een Relax of straigtening behandeling wordt het haar rustiger en ontdoen we het haar van zijn natuurlijke volume. Het resultaat is getemd haar dat makkelijk in bedwang te houden is.

De Moisturist X-tenso behandeling is een behandeling die de krulsterktes in twee gradaties doet afnemen, een mooi verzorgd effect geeft en pluis grotendeels weghaalt. Vooral geschikt voor de vervelende vleugeltjes. De behandeling houdt ongeveer 6-8 weken.

Classic wave | 77,-

Your Subtitle Goes Here
L

Heb je sluik vallend haar en wil je een natuurlijke krul, dan is een grove permanent of een wave wellicht een oplossing. Het haar kan klassiek met rollers of met shapers gepermanent worden. Afhankelijk van je haartype, haarverzorging en de gekozen krulsterkte kan een permanent een aantal maanden tot soms wel een halfjaar blijven zitten.

wordt dit jouw salon?

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten