fbpx

Hasmik

top stylist/ Beauty expert | Haarlem

Hasmik

“Een klant die in de spiegel kijkt en zichzelf nog mooier voelt als ik het haar gedaan heb, dat is het mooiste van ons vak.” 

Hasmik komt uit het oosten van het land, waar ze veel ervaring heeft opgedaan bij een grote, gerenommeerde kapsalonketen. Na een verhuizing naar Haarlem is zij sinds 2019 werkzaam bij Pierôt. 

Deze mooie dame is een alleskunner, maar ook een perfectionist; ze gaat door tot ze de juiste coupe of kleur bij de juiste persoon heeft gevonden. Verwacht wel eerlijkheid, ze luistert naar diegene die in haar stoel zit, maar zal vooral alle mogelijkheden met je delen. 

Wil je naast een nieuwe coupe of kleur, vooral een gezellig bezoek aan de kapper? Dan ben je bij Hasmik aan het juiste adres. 

Skills 
Women, men, cuts, color, high-lights, low-lights, baby lights, balayage, blowdries, partylooks, makeup, nails, eyebrows (threading)

Werktijden

Di – 10:00 tot 19:00
Wo – 10:00 tot 19:00
Do – 
Vr – 09:00 tot 19:00
Za – 09:00 tot 17:00
Zo – 

Rating Hasmik

Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

Hasmik’s Werk

Reviews

Helemaal top!!!

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

Vandaag voor het eerst bij pierot in Haarlem geweest, Hasmik had de eer om mijn haar te verven en knippen. En ik ben echt super blij met het resultaat! Ik wilde een heel stuk van mijn haar er afgeknipt, wat een beetje eng was… maar ze heeft er zo’n mooi model ingeknipt! Qua kleuring heeft ze heel goed mijn warme/ oranje gloed eruit gekregen, wat verschillende andere kappers niet lukte, dat heeft ze gedaan doormiddel van Balayage en highlights in te zetten.
Eindstand heel erg tevreden en zeker van plan om terug te gaan!

Quinty

Super Kapsalon!

Rated 4 out of 5
juni 27, 2020

Wat een super mooie salon!
Heel goed advies en fijne meiden die echt alles regelen. Nieuwe afspraak staat al weer 😊

Iris Koene

Super!!

Rated 5 out of 5
juni 10, 2020

Ik was super op me gemak bij hasmik ze heeft me haar zo ontzettend mooi gedaan en begreep precies wat ik zij! Super tevreden!

Reza