fbpx

Vacature 

Hairstylist / extensionist amsterdam

Ben je haarstylist en heb jij ervaring met het plaatsen van hairextensions, door middel van een interne opleiding wordt je opgeleid tot een hairextension specialist van het hoogste niveau.

Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen groeien. Je kan zelfs zelfstandig worden binnen ons bedrijf.

Ben jij de Hairstylist / Extensionist die we zoeken? Heb je ambitie, dan krijg je bij Pierôt alle kansen om je te ontplooien. Pierôt wil de beste zijn in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen, creëren we een aantrekkelijke omgeving om te werken. We zijn een beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen. We zijn internationaal georiënteerd en staan voor creativiteit, service en passie voor beauty.

Onze werkwijze

 

Werken bij Pierôt betekent daarom geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen doorgroeien. Met onze op de praktijk gerichte salontrainingen wordt een stevige basis gelegd om snel te groeien in het vak.

Je kunt bij ons als haarstylist in loondienst werken met een vast contract of misschien is het zelfstandig ondernemerschap iets voor jou?

In onze organisatie vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, initiatieven durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en creëren voor de ander ook ruimte om te het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing. 

Daarnaast faciliteren en vergoeden wij voor al onze medewerkers gedurende hun hele samenwerkingsverband trainingen in knip- en kleurtechnieken, styling en persoonlijke ontwikkeling. 

Zzp kappers betalen faciliteitenfee. Dat is de huur voor het gebruik van de ruimte en faciliteiten in de salon waar je werkt. Dit is een gelijk bedrag voor alle zzp-haarstylisten in de salon (in verhouding tot het aantal dagen dat iemand werkt).

Daarnaast betaal je een omzet fee. Dit is een vast percentage van je omzet. De fee is voor alle diensten die wij leveren: administratie, marketing, educatie, gebruik van de naam Pierôt.

 

Functie omschrijving

Ben jij die succesvolle haarstylist, extensionist en wil jij de stap maken naar een zelfstandig ondernemerschap? Wil jij je eigen werktijden bepalen en meer te verdienen dan je nu doet?

Jouw verantwoordelijkheid

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van extensions, deze dienen zo onzichtbaar mogelijk aangebracht worden conform de eisen van onze toeleveranciers.

Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant.

 

Vereisten

  • Je moet zelfstandig kunnen functioneren
  • Ervaring hebben met het plaatsen van extensions.
  • Ervaring hebben met het plaatsen van weaves en wefts.
  • talentvol.
  • Op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen.
  • Een afgeronde kappersopleiding hebben.

SolLiciteren

Zin in een carrière met mogelijkheden? Stuur een mail met je wensen en wat we van jou kunnen verwachten -met CV en foto- naar info@pierot.nl.