fbpx

Hairextensions
Haarlem

De beste hairextensions zijn de extensions die je niet ziet zitten omdat ze naadloos blenden met je eigen haar. De kappers van Pierôt zijn gespecialiseerd in het maken van mooi gezond haar. Maar weten ook jouw kwetsbare haar in goede conditie te houden.

Wij vinden het belangrijk dat je onze salon verlaat met een natuurlijke look waarvan niemand gelooft dat die gecreëerd is door onze  extensionisten.

Pierôt zal nooit goedkoop extensions kunnen zetten, we bieden de luxe van mooi haar en maatwerk voor jouw gewenste resultaat. 

blank
blank

HAIR EXTENSIONS METHODE

Omdat iedereen anders is en andere wensen heeft, bieden we verschillende veilige inzetmethodes, die passen bij je lifestyle en je haartype. Zo hebben we  semi-permanent haar zoals tape extensions , micro ring extensions, en tip/nail extensions. Maar ook zelfs clip in hair extensions. Zodat er echt voor iedereen iets is. Wellicht hebben we jouw haar op voorraad, of binnen enkele dagen in huis.

extension Color expert

Met trots kunnen wij zeggen dat we kleurexperts zijn en daar gaat het met hairextensions nog wel eens mis. Het matchen van je eigen haarkleur of de kleur aanpassen van je extensions is een vak op zich. Wil je een natuurlijk resultaat is een perfect match van eigen haar en extensions essentiel.

Dit betekent ook dat we je roots of highlights tegelijkertijd kunnen bijwerken in jouw kostbare tijd.

Full extension service

We zijn een full services salon met decennia ervaring in extensions. Wij werken met de beste 100% human hair extensions van de beste leveranciers. Onze extension prijzen zijn inclusief passen, knippen op maat, en hairstyling. Je kan bij ons ook andere behandelingen boeken zoals Balayages, Babylights, knip- en kleurbehandelingen.

Boek een gratis intake gesprek

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Maak online een intake-extensions afspraak bij een van onze specialisten. De gekozen stylist kan je adviseren over de mogelijkheden en het eindresultaat. Je kunt al je vragen stellen en worden zo eventuele verrassingen voorkomen. Als je overtuigd bent, kun je direct een afspraak maken voor je nieuwe haar.

Hairextensions lookbook

[dss_masonry_gallery images=”5620,5626,5623,5621,5619,5622″ columns=”6″ gutter=”15″ use_thumbnails=”on” fix_lazy=”on” columns_tablet=”3″ columns_phone=”3″ columns_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.4.2″ global_module=”4590″ saved_tabs=”all”][/dss_masonry_gallery]

Veelgestelde
VRAGEN

Kan iedereen extensions dragen?

Your Subtitle Goes Here
L

Helaas kan niet iédereen extensions dragen. De kans is wel ontzettend klein dat we niks voor je kunnen betekenen. Als je haar bijvoorbeeld té beschadigd is, is het haar te breekbaar om er extra haar aan te bevestigen. En dan eindig je met minder haar op je hoofd, wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Hoe lang kan ik met mijn extensions doen?

Your Subtitle Goes Here
L

Dit hangt volledig van jou af! Hoe je voor je extensions zorgt is natuurlijk ontzettend belangrijk. Over het algemeen doe je ruim 1 jaar met een nieuwe set extensions.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor behandelingen?

Your Subtitle Goes Here
L

Je eigen haar groeit natuurlijk, en dus gaan je extensions met de tijd losser zitten. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar zorgt er ook voor dat ze mogelijk meer zichtbaar worden. Hoe vaak je bij ons langs moet komen om je extensions “op te halen”, verschilt ook per techniek die gebruikt word bij het inzetten. Bij tapes ongeveer elke 6-8 weken. Een set tip-extensions gebruik je maar 1 keer, dus deze kun je 4-6 maanden laten zitten. Met tracks doe zo’n 4-8 weken.

Hoe zorg ik voor mijn extensions? Is dit moeilijk?

Your Subtitle Goes Here
L

Als je bij ons je extensions laat zetten, krijg je alle informatie die je nodig hebt mee. Je krijgt een verzorgingspas waarin je alles kunt vinden.

Welke methoden van installatie bieden jullie aan?

Your Subtitle Goes Here
L

Wij zetten onder andere tape-ins, tips en tracks. Daarin gebruiken we ook weaving-methodes, micro-rings en keratinebonds.

Gaan mensen zien dat ik extensions draag?

Your Subtitle Goes Here
L

Door de nieuwste technieken en hoogste kwaliteit haar is het nagenoeg onmogelijk om je eigen haar van de extensions te onderscheiden. Ook zijn we bij Pierôt gespecialiseerd in je eigen kleur perfect matchen met je extensions; zodat alleen jíj weet dat je ze draagt!

Wat is het verschil tussen synthetisch haar en menselijk haar?

Your Subtitle Goes Here
L

Het verschil is eigenlijk al duidelijk; synthetisch haar is van plastic gemaakt. Dit kan “Kanekelon”-haar zijn, wat erg op menselijk haar lijkt. Synthetisch haar kun je niet kleuren, stijlen, föhnen en krullen zoals je met menselijk haar wél kan. Dit maakt het snel onnatuurlijk. Ook valt het natuurlijk niet zoals je eigen

haar valt, glimt het meer en is het dus makkelijker te zien dat je extensions draagt.

Moet mijn haar een bepaalde lengte zijn?

Your Subtitle Goes Here
L

Om de aanhechting van de extensions goed te kunnen bedekken hebben we natuurlijk niet genoeg aan ontzettend kort haar. Het is raadzaam om ten minste kaak- of schouderlengte haar te hebben. Je kunt altijd een intakegesprek bij ons inplannen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

haar valt, glimt het meer en is het dus makkelijker te zien dat je extensions draagt.

Gaan de extensions mijn eigen haar beschadigen?

Your Subtitle Goes Here
L

Mits je je haar goed verzorgd in principe niet. Dit betekend dat je extensions op tijd opgehaald worden en je onze adviezen goed opvolgt. In dat geval garanderen wij dat je eigen haar niét beschadigd.

haar valt, glimt het meer en is het dus makkelijker te zien dat je extensions draagt.

Zijn extensions duur?

Your Subtitle Goes Here
L

Bij Pierôt zien we het als investering. Je doet tenslotte best lang met een nieuwe set extensions. We hebben op de website een handige rekentool die je laat zien hoeveel je maandelijks kwijt bent aan je extensions. Je haar is tenslotte het enige wat je elke dag draagt!

Hoe worden extensions verwijderd?

Your Subtitle Goes Here
L

Dit verschilt per inzettechniek. Bij tapes word een speciale vloeistof gebruikt die de lijm oplost. Bij keratineverbindingen word dezelfde hoge frequentie gebruikt als bij het inzetten.

Moet ik mijn haar laten rusten tussen mijn behandelingen door?

Your Subtitle Goes Here
L

Zoals eerder beschreven; in principe niet. Dat is alléén als je goed voor je extensions en eigen haar zorgt.

ONZE EXTENSIONIST

Jennifer – Annemieke

Het wordt aanbevolen om voor de kleurbehandeling een gratis adviesgesprek te boeken. De gekozen colorist kan je adviseren over de behandeling en het eindresultaat. Je kunt al je vragen stellen en worden zo eventuele verrassingen voorkomen. Als je overtuigd bent, kun je direct een afspraak maken voor de balayage

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten