fbpx

Knippen & Kleuren

De coupe is de basis, maar de kappers van Pierôt styleren met de schaar. Met nieuwe kniptechnieken zoeken wij naar balans in de vorm, waardoor elke coupe uniek wordt. Wij zijn altijd op zoek naar het mooiste resultaat.

Ons team van Starcoloristen zijn altijd on trend met nieuwe kleurtechnieken die aansluiten bij het modebeeld. Ons palet van kleuren bevat alle tinten en kleuren om elke kleur te kunnen maken. Welke kleur je ook wilt, wij hebben de kleur en techniek in huis die je zoekt.

Onze
Behandelingen

Bij elk bezoek bespreekt de kleurspecialist de mogelijkheden. We gaan altijd uit van het behouden van optimale kwaliteit en geven adviezen met betrekking tot je haarverzorging zodat jouw haar er goed uit blijft zien.

Knippen

De kappers van Pierôt styleren met de schaar. Met nieuwe kniptechnieken zoeken wij naar balans in de vorm, waardoor elke coupe uniek wordt.

Kleuren

Wij helpen je bij de keuze voor de juiste haarkleur en bieden naast expertise een enorme variëteit aan kleurtechnieken en kleurproducten aan. We maken kapsels en kleuren op maat.

Prijslijst

De genoemde tarieven in de prijslijst zijn gebaseerd op lengte en de gemiddelde hoeveelheid haar. Wanneer er bij extra lang en/of extra veel haar grotere hoeveelheden van de producten gebruikt worden en/of de behandeling meer tijd vergt dan gebruikelijk, dan kan het definitieve bedrag afwijken.

Knippen & styling

WASSEN, KNIPPEN & STLYING | VANAF 80,- | MEN SALON KNIPPEN & STYLING 62.50

Your Subtitle Goes Here
L

Jongeren tot 20 jaar en studenten ontvangen 20% korting op alle knip en kleurbehandelingen (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs of college).

 

80 90 100

WASSEN, KNIPPEN KINDEREN | VANAF 42.50

Your Subtitle Goes Here
L

Kinderen tot en met 9 jaar kunnen voor dit tarief geknipt worden op doordeweekse dagen, op zaterdag geld geen kindertarief maar wel de 20% korting

Scholieren  tot en met 16 jaar worden geknipt voor 55.-

Studenten en onder 20 jaar ontvangt 20% korting op het normale kniptarief op vertoon van een studentenkaart.

0-9                                                                                                        10-16                                                                                                   studentz v.a.

42.50 55 n.v.t

MEN WASSEN KNIPPEN STYLING SALON | 62,50

Your Subtitle Goes Here
L

WASSEN, FÖHNEN | VANAF 55.-

Your Subtitle Goes Here
L

We bieden deze service aan voor onze wekelijkse klanten met 20% korting bij aankoop van een strippenkaart. Betaal voor 10 x en ontvang 12 behandelingen

 

 55,- 60,- 65,-

Young Talent: 20% knipkorting op bovenstaande prijzen.
(Young Talents hebben de opleiding afgerond maar minder dan 5 jaar ervaring)

Creative director: €15,00 toeslag op bovenstaande prijzen.

Studenten en <20 ontvangen 20% korting op alle behandelingen.

Kleuren

ROOTS & BASE COLOR | VANAF 55,-

Your Subtitle Goes Here
L

Je uitgroei kleuren omdat je grijs wordt, of juist een root shade om je kleur meer diepte te geven. Dit kan ook een supplement zijn tussen je highlights of in combinatie met je balayage.

 

55 55

55

CLASSIC SINGLE COLOR | VANAF 55.-

Your Subtitle Goes Here
L

Eén mooie kleur waarbij het hele haar gekleurd wordt met de beste kleurproducten.

 

50 70 80

CREATIVE COLOR | VANAF 75,-

Your Subtitle Goes Here
L

Creative Colors bestaat uit één kleuring met verschillende highlights en lowlights. Deze kleurtechniek op maat is geschikt voor iedereen die door middel van diverse kleuraccenten meer karakter aan het haar wil geven.

 

85 100 120

ARTISTIC COLOR | VANAF 100,-

Your Subtitle Goes Here
L

Artistic Colors is een techniek die toegepast wordt door onze kleurspecialisten, ze beschouwen jouw haar als hun canvas om een unieke kleurpalet te creëren. Dit kan met speciale folie technieken of free hand painting technieken, zoals folieyage en balayage

 

120 140 160

COUPE FOLIE SOLEIL | VANAF 60,-

Your Subtitle Goes Here
L

Coupe Folie Soleil. Nadat je samen met onze stylist de juiste kleurcombinatie en het gewenste effect hebt bepaald, wordt de kleur met behulp van folies in het haar gezet. Hierdoor ontstaan highlights, die op natuurlijke manier blenden met de rest. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de valling van het haar. De hoeveelheid folies kan variëren van de helft van het haar of driekwart van het haar (van oor tot oor) tot de gehele coupe. De Coupe Folie Soleil techniek kan ook gecombineerd worden met een basiskleuring.

 

Hoeveelheid
Folie
1/4 60 80 90
1/2 90 100 120
3/4 120 130 150
1/1 150 165 180

BALAYAGE | VANAF 150,-

Your Subtitle Goes Here
L

Balayage is afgeleid van het Franse woord Balai, wat bezem betekent. We vegen met of zonder folie en een speciaal niet-vlekkend blondeerpoeder zachte strepen door het haar waardoor een natuurlijk sun-kissed effect ontstaat. Deze hairpainting techniek kan met meerdere tinten toegepast worden, waardoor licht en donker zorgen voor een levendig resultaat.

 

 N.V.T 150 175

TONERS | VANAF 30,-

Your Subtitle Goes Here
L

 

30 40 50

AIRTOUCH TOESLAG | VANAF 100,-

Your Subtitle Goes Here
L

Airtouch.  Een unieke highlight methode waarbij we gebruik maken van de föhn. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat aan je coupe soleil of balayage. Door de korte haren weg te blazen kleuren we alleen de sterke langere haren. Hierdoor ontstaat minder schade en een naadloos resultaat. Het zorgt voor een natuurlijke diepte in het haar die zachter is dan bij de traditionele highlights en het geeft een bijzonder mooie overloop naar de blonde lengtes.

Het extra voordeel is dat de kleur langer mooi blijft en niet storend uitgroeit. Daarvoor hoef je minder vaak te kleuren en is het minder schadelijk voor je haar.

De behandeling is erg arbeidsintensief en wordt door 2 personen uitgevoerd. Hiervoor wordt een toeslag van 100,- berekend

*Er kan eventueel een toeslag berekend worden voor dik en/of lang haar. Dit in verband met extra tijd en/of producten die we hiervoor nodig hebben

onze experts

[dss_video_lightbox video=”https://pierot.nl/wp-content/uploads/2020/02/test-2-2.mov” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}” _i=”2″ _address=”6.0.0.2″ /]

Portfolio

[dss_masonry_gallery images=”5939,5940,5941,5943,5942,5944,5945,5946,5947,5948,5949,5950,5951,5952,5953″ columns=”6″ gutter=”15″ use_thumbnails=”on” image_size_desktop=”large” fix_lazy=”on” columns_tablet=”3″ columns_phone=”3″ columns_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.9.7″ global_module=”4590″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”7.1.0.0″ /]

Veelgestelde
VRAGEN

Wat is een Young Talent?

Your Subtitle Goes Here
L

Young Talents zijn ambitieus, leergierig en hebben ons interne trainingsprogramma met succes doorlopen. Ze hebben minder dan 5 jaar ervaring en bieden hun knipbehandelingen aan met 20% korting. Hierdoor kunnen ze makkelijker een goede klantenkring opbouwen en is er een behandeling voor ieders budget.

Waarom is vrouwen knippen duurder dan mannen knippen?

Your Subtitle Goes Here
L

Bij de dames wordt er meer tijd geboekt en meer aandacht besteed aan styling.

Is er ook studentenkorting?

Your Subtitle Goes Here
L

Jazeker. STUDENTEN en jongeren tot 20 jaar ontvangen 20% korting op alle behandelingen (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs of college ID).

Is kinderen knippen goedkoper dan volwassenen?

Your Subtitle Goes Here
L

KINDEREN  knippen doen we tegen een sterk gereduceerd tarief, uiteraard krijgen ze wel de volledige aandacht die u van ons gewend bent. Het kindertarief is geldig t/m 12 jaar.

Wat is haartoner?

Your Subtitle Goes Here
L

Een haartoner is een haarproduct met gekleurde pigmenten die je in het haar aanbrengt na een blondering om ongewenste tinten in het haar te neutraliseren. De toegevoegde pigmenten en de ongewenste tinten heffen elkaar op, zodat alleen de gewenste haarkleur overblijft. Zo heft een blauwe haartoner bijvoorbeeld een oranje tint op. Maar kan je ook andere karakters toevoegen als goud, mocca, pastel, of parelmoer.

Is kleuren slecht voor mijn haar?

Your Subtitle Goes Here
L

Wij proberen altijd schade te voorkomen, vooral met blonderen. Door het oplichten kan het haar echter poreus worden, met als gevolg beschadigd, dof haar dat sneller klit, breekt en splijt. Daarom gebruiken wij producten als Smartbond van LÓreal Professional en Olaplex. Zo voorkomen we schade aan je haar en zijn we in staat je haar weer te herstellen met o.a onze (link) Kerastase rituelen

Doen jullie aan haar donaties?

Your Subtitle Goes Here
L

Jazeker. Klanten die bij ons een hun haar van minimaal 30 centimeter in de vlecht doneren, belonen wij met 50% korting op het knippen van een nieuwe coupe op dinsdag, woensdag en donderdag.! Deze korting is niet van toepassing op kinderen knippen, wat dit is al een gereduceerd tarief.

Hiermee steunen we twee goede doelen: De Haarstichting, die met behulp van de Haarbank haardonaties inzamelt waar haarwerken van worden gemaakt. Deze haarwerken worden kosteloos aangeboden aan vrouwen met borstkanker die financieel minder bedeeld zijn.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen die door een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of kaal worden, een pruik van echt haar kunnen dragen. Voor de ouders van deze kinderen zijn hier geen kosten aan verbonden

Is krullen knippen anders dan steil haar?

Your Subtitle Goes Here
L

Het knippen van krullend haar is een vak apart. Het werkt niet zoals steil haar en het vereist kennis van de natuurlijke valling. Met onze nieuwe revolutionaire krullenschaar knippen wij uw haar zo dat onzichtbare natuurlijke krullen weer tevoorschijn komen en uw haar meer volume krijgt.

 

In tegenstelling tot het algemene knippen waarbij het haar recht afgeknipt wordt, wordt krullend haar pluk voor pluk in een curve geknipt. Door deze speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

Pierôt nieuws

Keratine treatment experience

Keratine treatment experience

Presentatrice Chimène van Oosterhout (57) - bekend van programma’s als Yorin Travel en Life Is Beautiful  heeft een heftige periode achter de rug: vorig jaar kreeg ze namelijk voor de derde keer de diagnose borstkanker. Precies een jaar later zitten de behandelingen...