fbpx
We zijn genomineerd! Coiffure Award 2020
blank
Maurice Pierôt

Twee nominaties voor de Coiffure Award 2020. We waren het bijna vergeten door de crisis, maar gelukkig schijnt de zon weer. De jaarlijkse prijs voor de beste kappers van Nederland worden toch uitgereikt, maar wel wat later in het jaar. Er kan tot 13 september gestemd worden.

De Coiffure Award is dé haarmodewedstrijd voor de beste kappers in Nederland. Het team heeft ook de afgelopen jaren diverse nominaties en ‘Oscars van het kappersvak’ gewonnen. Dit jaar heeft Maurice, na 5 jaar afwezigheid, zelf weer mee gedaan. De Coiffure Award wordt elk jaar door het kappersvakblad Coiffure georganiseerd. Maurice Pierôt is dit jaar voor de Heren Award en de Consumer Award genomineerd voor de prijs van beste kapper. Het Nederlandse publiek bepaalt dus wie er gaat winnen voor de Consumer Award. Een hele eer dus. We zouden het fijn vinden als jij op onze foto wil stemmen.

Maurice Pierôt; Deze serie gaat over mensen in hun kracht van het nu. Over hunzelf gekozen zelfbeeld, de nieuwe individualiteit die aansluit bij hun inner beauty. Los van gender. Het uiten van persoonlijkheid met authenticiteit. We hebben nieuwe looks ontwikkelt die kracht geven aan het individu. Kapsels op maat, die jouw als persoon versterken. Met als thema “Show your inner rebel ”. Het beeld is zwart wit, soms rauw, soms emotie, of registrerend. De serie man en vrouw van 8 foto’s passen in naadloos in elkaar.  

Teamwork

De nominaties staan dan wel op naam van Maurice Pierôt, maar het is het werk van zijn team van barbers en topstylisten, de befaamde fotograaf Cooper Seijkens, visagist Ed Tijssen en stylist Pythia Tarenskeen. Samen gingen ze uitdaging aan. We weten het beeld dat we in ons hoofd hebben ook exact op fotopapier te krijgen. En dat is echt geweldig. De jury was onder de indruk van het eindresultaat en beloonde het met maar liefst twee nominaties. “We zijn ontzettend blij, een echte boost! Natuurlijk met je ook geluk hebben, de jury moet maar net op jouw modebeeld vallen.” Op 13 september worden de winnaars bekendgemaakt. “Het is geweldig om samen met mijn team tot de absolute top te behoren”, aldus de trotse haarkunstenaar Maurice Pierôt.