fbpx

Vacature – Topstylist young talent Haarlem

Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Houd je ervan om samen te werken met gemotiveerde collega’s?  Zo ja, dan ontmoeten we je graag om de mogelijkheden bij Pierôt te bespreken.

Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen groeien.

Heb je ambitie, dan krijg je bij Pierôt alle kansen om je te ontplooien. Pierôt wil de beste zijn in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen, creëren we een aantrekkelijke omgeving om te werken. We zijn een beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen. We zijn internationaal georiënteerd en staan voor creativiteit, service en passie voor beauty.

Onze werkwijze

In onze organisatie vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, initiatieven durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en creëren de ander ook ruimte om te het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is bij Pierôt in goede handen. Met onze op de praktijk gerichte salontrainingen wordt een stevige basis gelegd om snel te groeien in het vak. Door deze snelle en efficiënte opleiding creëren we topkappers en zorgen we ervoor dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen.  

Functie omschrijving

  • zelfstandig kunnen kleuren, basiskennis kleur
  • goede basis van kniptechnieken
  • bekend met de trends

Jouw verantwoordelijkheid

Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant.

Vereisten

  • teamspeler
  • initiatiefnemer
  • talentvol
  • communicatief vaardig
  • passie

SolLiciteren

Zin in een carrière met mogelijkheden? Stuur een mail met je wensen en wat we van jou kunnen verwachten -met CV en foto- naar info@pierot.nl.