fbpx

Vacature – Young Talent
Amsterdam

Net van school, of nog bezig met je opleiding en het vak echt leren in de praktijk van de besten? Stuur ons een mailtje of kom eens langs om te kijken. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leren je het vak van de “master hairstylisten”.

Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen groeien.

Heb je ambitie, dan krijg je bij Pierôt alle kansen om je te ontplooien. Pierôt wil de beste zijn in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen, creëren we een aantrekkelijke omgeving om te werken. Solliciteer snel, en loop een dagje mee in de salon, zodat iedereen kennis met je kan maken en we kunnen zien en voelen of we bij elkaar passen.

Onze werkwijze

In onze organisatie vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, initiatieven durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en creëren de ander ook ruimte om te het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is bij Pierôt in goede handen. Met onze op de praktijk gerichte salontrainingen wordt een stevige basis gelegd om snel te groeien in het vak. Door deze snelle en efficiënte opleiding creëren we topkappers en zorgen we ervoor dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen.  

Functie omschrijving

Als salonassistent assisteer je ervaren haarstylisten bij hun werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar en het inzetten en uitspoelen van kleurproducten, maar ook het ontvangen van klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot jouw werkzaamheden. Dankzij jou blijft de salon draaien en ziet deze er altijd netjes uit.

 

Jouw verantwoordelijkheid

Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant.

 

Vereisten

  • teamspeler
  • initiatiefnemer
  • talentvol
  • communicatief vaardig
  • passie

SoLliciteren

Zin in een carrière met mogelijkheden? Stuur een mail met je wensen en wat we van jou kunnen verwachten -met CV en foto- naar info@pierot.nl.