fbpx

Vacature – Zzp Barbier Amsterdam

Ben jij  Barbier en ben je stoelhuur zat en wil je graag onderdeel zijn van een succesvolle formule? Deze job is bij uitstek geschikt voor ambitieuze kappers die geen eigen zaak ambiëren maar wel graag zelfstandig willen zijn. Daarbij krijg je alle steun en ervaring van een succesvolle onderneming en concept.

Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen groeien. Wij bieden jou de mogelijkheid om een Pierôt Partner te worden. Dat betekent dat je zelfstandig ondernemer wordt binnen ons bedrijf.

We bieden je een zeer aantrekkelijke samenwerkingsovereenkomst waarbij je Partner of Pierôt wordt. We bieden je 60% van de omzet en de mogelijkheid om je eigen klantenkring uit te bouwen.

Heb je deze ambitie, dan krijg je bij Pierôt alle kansen om je te ontplooien. Pierôt wil de beste zijn in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen, creëren we een aantrekkelijke omgeving om te werken. We zijn een beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen. We zijn internationaal georiënteerd en staan voor creativiteit, service en passie voor beauty.

Onze werkwijze

Werken bij Pierôt betekent daarom geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen doorgroeien. Met onze op de praktijk gerichte salontrainingen wordt een stevige basis gelegd om snel te groeien in het vak.

Je kunt bij ons als haarstylist in loondienst werken met een vast contract of misschien is het zelfstandig ondernemerschap iets voor jou?

In onze organisatie vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, initiatieven durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en creëren voor de ander ook ruimte om te het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing. 

Daarnaast faciliteren en vergoeden wij voor al onze medewerkers gedurende hun hele samenwerkingsverband trainingen in knip- en kleurtechnieken, styling en persoonlijke ontwikkeling. 

Zzp kappers betalen faciliteitenfee. Dat is de huur voor het gebruik van de ruimte en faciliteiten in de salon waar je werkt. Dit is een gelijk bedrag voor alle zzp-haarstylisten in de salon (in verhouding tot het aantal dagen dat iemand werkt).

Daarnaast betaal je een omzet fee. Dit is een vast percentage van je omzet. De fee is voor alle diensten die wij leveren: administratie, marketing, educatie, gebruik van de naam Pierôt.

 

Functie omschrijving

 

 • zelfstandige kapper / topstylist
 • KVK nummer en eigen BTW nummer en
 • verzekert voor aansprakelijkheid.

 

Jouw verantwoordelijkheid

Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant.

 

Vereisten

  • teamspeler
  • initiatiefnemer
  • talentvol
  • communicatief vaardig
  • passie

Soliciteren

Zin in een carrière met mogelijkheden? Stuur een mail met je wensen en wat we van jou kunnen verwachten -met CV en foto- naar info@pierot.nl.