fbpx
ANASTASIA BROW TREATMENT BIJ PIERÔT
blank
Maurice Pierôt

Wil je de perfecte wenkbrauw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Team Pierôt is er klaar voor om je een Anastasia Brow Treatment te geven! Maar wie is Anastasia?

Velen zullen haar misschien niet kennen, maar Anastasia is dé brow stylist van de sterren in Hollywood. Zo creëert ze de picture perfect looks van onder andere Madonna, Penelope Cruz en Kim Kardashian. Ze wordt dan ook gezien als een guru op het gebied van wenkbrauwen. Ze is een selfmade zakenvrouw en het is nu al meer dan 15 jaar geleden dat ze haar eerste wenkbrauwsalon openen in Beverly Hills. Wij waren bij haar in de salon in Hollywood en zijn sindsdien fan van haar methode. In deze link kan je zien hoe Daniella Pierôt haar eerste behandeling krijgt van Anastasia herself .

Ondertussen is haar concept een groot succes over de hele wereld. Dit betekent ook dat zij de trends bepaalt op het gebied van wenkbrauwen en een compleet assortiment aan wenkbrauwproducten op de markt heeft. Dit heeft ze onlangs uitgebreid met een uitgebreid make-up assortiment dat door ons in de salons gebruikt wordt.

De perfecte wenkbrauw

De perfecte wenkbrauw heeft niets te maken met een specifieke stijl of trend, maar alles met jouw eigen gezicht. Anastasia’s methode kijkt naar de zogenaamde ‘golden ratio’, of gulden snede. We baseren de perfecte wenkbrauw op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Deze verhoudingen zijn door Anastasia uitgewerkt tot 5 verschillende stencils. We nemen drie eenvoudige meetpunten in je gezicht waarmee we kunnen bepalen welk stencil het meest geschikt is voor jouw gezichtsvorm.

De behandeling:

Tijdens een wenkbrauw treatment worden de wenkbrauwen volledig behandeld, inclusief een wax behandeling. Eerst bepalen we de exacte positie van je wenkbrauwen met de Golden Ratio-methode. Vervolgens gebruiken we zogenaamde Brow poeder waarmee we het geschikte sjabloon inkleuren. Alle haartjes die buiten de lijnen vallen worden gewaxt en de overtollige haren in de wenkbrauwen worden voorzichtig geëpileerd en getrimd. Voor de finishing touch fixeren en accentueren we je wenkbrauwen met bijvoorbeeld een Brow Gel of Highlighter.

Daarnaast verkopen wij ook vele wenkbrauw en make-up producten van de Anastasia lijn. We voorzien je graag van advies welke producten het beste bij jou passen en hoe je deze producten thuis kunt gebruiken.

Wil je meer weten over onze wenkbrauwbehandelingen? Link.