fbpx

Nicky

topstylist - Haarlem

Nicky

“Mensen mooi maken door precies de juiste kleur te gebruiken. 

 
Nicky komt uit IJmuiden en had als klein meisje al een droom om kapster te worden. Sinds 2009 werkt Nicky bij Pierôt, ze is bij ons begonnen als leerling en na veel trainingen en cursussen uitgegroeid tot de topstylist die ze nu is. 

Nicky doet niets liever dan mensen mooi maken, ze is iemand die nooit uitgeleerd is en graag al haar kennis en skills met haar klanten deelt. Samen met jou gaat ze op zoek naar de juiste coupe en kleur die bij je past. 

Ook kan je Nicky af en toe aan de telefoon treffen, met haar organisatorische skills ondersteunt ze onze receptionistes een aantal uur in de week. 

Skills 
Women, men, cuts, colour, high-lights, low-lights, baby lights, balayage, blowdries, extensions, brows, lashextensions 

Werktijden

Di – 
Wo – 
Do – 09:00 tot 21:00
Vr – 09:00 tot 19:00
Za – 09:00 tot 17:00
Zo – 

Rating nicky

5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

NICKY’S WERK

Reviews

Goede ervaring

augustus 8, 2022

Vandaag ben ik voor het eerst hier geweest voor het permanent stijlen. Ik was geholpen door Nicky. Zij was erg vriendelijk, professioneel en ervaren. Zij nam echt de tijd. Ik vind de salon chic en verzorgd uitzien. Ik heb niet eerder zo’n groot haarsalon gezien. Al met al fijne ervaring!

Valentina Ibragimova

Nicky is top!

mei 28, 2021

Dankzij Nicky’s advies ziet mijn haar er beter uit dan ooit. Altijd blij als ik weer bij haar langs geweest ben voor een kerastase behandeling en knippen/fohnen. Ze is ook altijd super met mijn dochter. We blijven zeker nog lang bij je langskomen! 👍🏻😃

Isabelle

Nicky is great!

mei 28, 2020

Nicky heeft heel vaak mijn haren gekleurd, tracks verzorgd en geföhnd. Ik ben blij dat ze in alles goed is, ze is ook heel lief en alles bij elkaar maakt dat zij ook één van mijn favoriete kapsters is.

Carolien ter Linden

Antwoord van Pierôt Coiffures

bedankt voor je revieuw Nicky is al meer dan 10 jaar bij Pierot, zijn erg blij met haar