fbpx
Haarverzorging tijdens de zomer bij Pierôt coiffures.
blank
admin

Pierôt coiffures

Jouw haar wordt het hele jaar goed door jou verzorgd en verwend, om de vier tot zes weken laat je je punten knippen tegen slijtage en neem je een kleurtje in de herfst, winter en lente.

In de zomer wordt het haar vaak wat opgelicht met highlights om indruk te blijven maken, er net wat beter uit te zien dan je collega, buurvrouw of vriendinnen en niet te vergeten ’On-Trend’ te blijven. Kortom, zichtbaar boven de massa uitsteken, daarom bezoek je Pierôt Coiffures, nietwaar? Jij bent speciaal!

Nu wil je niet dat de negatieve effecten van de zon, zee, zout en chloor jouw hele investering vernietigen. Denk hierbij aan beschadiging door de zon, kleurvervaging, droogte en dofheid.

Dus, lekker naar de zon, misschien lig jij graag aan het strand of aan het zwembad? En zwem je daarbij ook graag om af te koelen? Nou, voor je haar is het beter om het droog te houden. Mocht je toch kopje onder gaan? Zorg er dan voor dat je je haar achteraf met schoon water wast en gebruik een speciaal product, zoals de BAIN APRES SOLEIL. Deze zomerse geurige shampoo pakt gericht chloor-, zout- , zand- en vuilresten aan uit je haar. Daarnaast bevat deze shampoo kokos en vitamine E, iets dat jouw haar echt nodig heeft na het stugge van zout of chloor en geeft glans. Dus: niet die gratis shampoo van het hotel gebruiken, maar neem je eigen shampoo mee!

Deze zon beschermende zomerse geurige shampoo pakt gericht chloor-, zout- , zand- en vuilresten aan uit je haar. Daarnaast bevat deze shampoo kokos en vitamine E, iets dat jouw haar echt nodig heeft na het stugge van zout of chloor en geeft glans.

Om het kostbare haar ook ultiem te verzorgen en te voeden, is het advies om na het wassen de MASQUE APRÈS-SOLEIL te gebruiken en vijf minuten in te laten trekken voor de “best hair days“ op vakantie. Je kunt het zelfs een nachtje in laten trekken als je haar nog meer aandacht nodig heeft. Je brengt het voedende masker na het wassen aan op handdoek-droog haar en laat dit tot de volgende dag intrekken en spoelt het ‘s ochtends weer uit.

Om het kostbare haar ook ultiem te verzorgen en te voeden, is het advies om na het wassen de MASQUE APRÈS-SOLEIL

Hierboven ging het over de negatieve effecten van het water, nu over wat UV- straling van de zon met het haar doet. Daar voel je niets van, maar het breekt door de haarvezel heen waardoor het haar ook nog eens blijvend kan beschadigen. Dat willen we niet! Je kunt de zon vergelijken met het gebruiken van een föhn: beiden drogen het haar uit waardoor je punten sneller splijten. Daarnaast maakt zonlicht het haar lichter of verkleurd het haar van rood naar oranje.

Met bijvoorbeeld de beschermende CRÈME UV SUBLIME – Leave In Crème bescherm je jouw haar gedurende de tijd in de zon en warmte. Deze geniale UV crème kun je na het wassen inlaten zonder dat het een verzwarend effect heeft. En dan de geur: ZOMER en STRAND ♥

uv creme voor het haar laten zien

Voor de meer zomerse beach look, is deze HUILE SIRÈNE Leave-In spray echt voor jou! Deze luchtige zoutspray kneedt je in het haar om extra definitie en slag aan je haar te geven zonder het haar crunchy te maken. De formule bestaat uit hydraterende ingrediënten zoals ook weer kokoswater en Vitamine E. Je haar droogt dus niet uit door deze zoutspray. Het geeft tevens UV- bescherming én een aantrekkelijke glans. Hebben!!

HUILE SIRÈNE Leave-In spray

Tijdens je bezoek aan Pierôt Coiffures kun je altijd meer vragen over de unieke voordelen van de Soleil producten. De speciaal opgeleide Pierôt Kérastase stylistes vertellen je er graag meer over.

Maak dus een beetje ruimte in je koffer voor je mooie kroontje!   
Alle producten zijn ook in onwijs handige reisverpakkingen verkrijgbaar in de salons Pierôt Amsterdam en Pierôt Haarlem, en online te kopen via de website

Geniet van je welverdiende vakantie!

beach hair by pierot

    Kérastase biedt al meer dan 50 jaar een oplossing voor ieder haarprobleem. Deze expertise heeft Kérastase opgebouwd met in-salonproducten voor een ultieme behandeling bij de kapper. Om deze behandelingen thuis voort te zetten biedt Kérastase een brede range aan producten voor de optimale haarverzorging en styling voor ieder haartype. Om ook in de zomer of op vakantie je haar deze verzorging te bieden is er de Kérastase Soleil lijn. Deze lijn is gericht op het reinigen, verzorgen en beschermen van je haar tegen uv-straling, zand, zout en chloor. Kérastase Soleil is op vakantie jouw beste vriend.