fbpx
Vacature: Receptionist(e) bij Pierôt Haarlem
Heb jij al enige ervaring als receptionist opgedaan en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Houd je ervan om samen te werken met gemotiveerde collega’s? Zo ja, dan ontmoeten we je graag om de mogelijkheden bij Pierôt te bespreken.
Bij Pierôt Coiffures draait alles om het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten. Bij dit familiebedrijf staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak centraal. Voor onze salon in Haarlem zijn wij op zoek naar een receptionist(e) om ons team van stylisten 3-5 dagen per week te ondersteunen.
OVER DE FUNCTIE
Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verwelkomt de klanten vriendelijk, zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen en begeleidt hen naar de juiste stylist. Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefoongesprekken, het maken van afspraken, het afhandelen van betalingen en het bijhouden van de kassa.
FUNCTIEOMSCHRIJVING
  • Verwelkomen van klanten en begeleiden naar de juiste stylist
  • Beantwoorden van telefoongesprekken en e-mail
  • Maken en beheren van afspraken in het boekingssysteem
  • Afhandelen van betalingen en bijhouden van de kassa
  • Ondersteunen van collega’s waar nodig
FUNCTIE-EISEN
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Klantgericht, representatief en een teamspeler
  • Goed in multitasken en organiseren
  • Beschikbaarheid in de avonden en weekenden is een pré

WERKEN BIJ PIERÔT

Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende, servicegerichte mensen die willen groeien. Heb je ambitie, dan krijg je bij Pierôt alle kansen om je te ontplooien. Pierôt wil de beste zijn in de branche. Dit bereiken we door een aantrekkelijke en creatieve werkomgeving te creëren waar iedereen zich kan ontplooien. We zijn een beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen. We zijn internationaal georiënteerd en staan voor creativiteit, service en passie voor beauty.
ONZE WERKWIJZE
In onze organisatie vinden we het belangrijk dat je ondernemend bent, initiatieven durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en geven iedereen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing.
JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant.

SOLLICITEER NU

Iedereen die bij Pierôt werkt wil elke dag een topprestatie leveren en onze klanten een unieke ervaring bezorgen. Herken jij je hierin? Stuur dan je cv en/of motivatiebrief naar info@pierot.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van team Pierôt!
P.S. Breng een nieuwe collega aan en ontvang een cadeaubon van € 250 als bedankje!