fbpx

Wil jij als zzp’er, kapper of barbier een stoel huren? Pierôt biedt kansen.

Wil jij als zzp-kapper of barbier een stoel huren en graag onderdeel zijn van een team met een succesformule? Met de mogelijkheid om goed geld te verdienen naar eigen inzet? Dan liggen er voor jou kansen binnen Pierôt. Join our team, want samen zijn we sterk.

Wie zijn wij, waar staan we voor?

Wij zijn al ruim 50 jaar toonaangevend in ons vak en hebben fantastische high-end klanten. Deze klantenkring delen wij graag met jou. Wil je meer weten over onze rijke geschiedenis? Over ons

Pierôt wil de beste zijn in de branche, samen met jou. Om dat voor elkaar te krijgen creëren we een aantrekkelijke werkomgeving. We zijn een totaal beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen en staan voor creativiteit, service en passie voor beauty. 

Behalve je creativiteit doen we ook een beroep op je passie, discipline en flexibiliteit. Je werkt in een salon in het hoge segment en dat brengt onder andere veeleisende klanten met zich mee. We verwachten daarom van jou ook dat je het beste haalt uit jezelf en de klant. Van ons krijg je alle tools om hierin te slagen.

Word zzp kapper bij Pierôt en deel het succes

Wij werken graag met ambitieuze, zelfstandige kappers/barbiers en daarom hebben we een uniek samenwerkingsconcept. Werken bij Pierôt betekent geen baan maar een carrière. Deze kans is bij uitstek geschikt voor kappers die geen eigen zaak willen runnen maar wel graag zelfstandig willen zijn. Daarbij krijg je alle steun en ervaring van een succesvolle onderneming en concept.

Wij zijn op zoek naar ondernemende, servicegerichte, gemotiveerde collega’s die met ons willen groeien. Wij bieden jou de mogelijkheid om een Pierôt Partner te worden en jezelf door te blijven ontwikkelen als topkapper. Dat betekent dat je zelfstandig ondernemer kan worden binnen ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat je initiatief durft te nemen, kostenbewust bent en dat je kansen zoekt die betere prestaties opleveren. En vooral dat je collegiaal bent. We gaan respectvol met elkaar om en creëren voor de ander ook ruimte om te het beste uit zichzelf te halen. Kortom: een inspirerende salon op de beste locatie, een fijn werkklimaat met een mix van zakelijkheid, creativiteit, kennis en vernieuwing.

Wordt Pierôt partner

Zin in een carrière met mogelijkheden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Contactformulier

12 + 5 =

Wij bieden

 •  Vrijheid om te werken wanneer je wilt.
 •  Toegang tot de complete kapsalon en faciliteiten.
 •  60% van de omzet is voor jou.
 •  Samen bouwen aan je eigen klantenkring.
 •  Ontvangst klanten in een zeer professionele omgeving.
 •  Gebruik van de faciliteiten en educatie.
 •  Collega’s waarmee je je passie kan delen en mee samenwerkt.
 •  Extra klanten in het hoge segment.
 •  Wij hebben een samenwerking met zzp-NEXT ‘Eenvoudig online boekhouden’ voor zzp’ers, inkoop, PR en marketing, Social Media, het gebruik van de naam Pierôt.

Wij vragen: 

 • KvK ingeschreven en eigen BTW nummer
 • Verzekerd zijn voor ziekte en Eigen Risico
 • Teamspeler
 • Initiatiefnemer
 • Talentvol
 • Communicatief vaardig
 • Passie
 • Ambitie
 • Servicegerichtheid

Teamwork. Sharing is caring. Together we are strong.

Gratis educatie

Educatie is het geheim van ons succes. Wij faciliteren voor al onze Salon Partners gedurende hun hele samenwerkingsverband trainingen. Elk jaar maken wij een educatie kalender waar voor iedereen binnen ons team kennis en inspiratie te halen valt.

Wij zijn ervan overtuigd dat educatie mensen verbindt en een teamgevoel creëert. Wij willen met jou werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, extra vaardigheden en je natuurlijke talent stimuleren. Onze Salon Partners krijgen de mogelijkheid om het maximale uit hun talent te halen door samen te trainen met ons team. Als gevolg hiervan wordt je productiviteit in de salon verhoogd en zal dit bijdragen aan de groei van je omzet en leiden tot geweldige prestaties.

We werken samen als een team. Pierôt is tevens een erkend leerbedrijf waar het ambacht wordt overgedragen van meester op leerling. Onze ambitieuze studenten staan klaar om je te ondersteunen waar dat nodig is en laten zich graag begeleiden door jou als hairstylist om zo het vak te leren. Onze salonsoftware registreert alle behandelingen die de leerlingen voor jou doen. Je kan dus altijd iemand vragen om voor jou wat te doen en je kan ook voor iemand werkzaamheden verrichten die opgeteld worden bij je omzet .

Hoe wordt je nou een Pierôt Partner 

Het is belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Dat doen we door middel van een huur- en samenwerkingsovereenkomst. We bieden je een zeer aantrekkelijke overeenkomst waarbij je Pierôt Salon Partner wordt.

Pierôt Salon Partners betalen een faciliteiten fee op basis van de afgesproken dagen. Dat is een kleine huur voor het gebruik van de ruimte en faciliteiten in de salon waar je werkt. Daarnaast betaal je een omzet fee. Dit is een vast percentage van je omzet en dient als vergoeding voor alle diensten die wij leveren op het gebied van administratie, inkoop, PR en marketing, educatie, het gebruik van de naam Pierôt.

Werk op een van onze toplocaties:

Amsterdam

Onze 200m2 salon in Amsterdam is gelegen aan de Van Baerlestraat 148. Deze salon bestaat al meer dan 50 jaar en is nationaal bekend bij het grote publiek, de salon heeft een rijke historie aan topkappers en daarmee een geweldige reputatie. In 2015 is de salon opnieuw ingericht en ontworpen door Eric Kuster om een kosmopolitisch gevoel van luxe en beauty te creëren. 

Haarlem

Onze 400 m2 salon in Haarlem aan het Houtplein 4-6 is een begrip in kappersland. De naam Pierôt bestaat al sinds de jaren ‘60 en vindt hier zijn oorsprong. Deze salon is een totaalconcept van disciplines waarbij de klant zich nestelt in een omgeving van beauty en welzijn, gecreëerd door toparchitecten Cees Dam en Eric Kuster.

PR & Marketing

Samen bouwen wij aan een klantenkring. Wij bieden jou een persoonlijke pagina aan op de website om te laten zien waar jij voor staat en waar we jouw werk tonen. De klant krijgt zo een duidelijk beeld van je kunnen, en hierdoor vind jij de klanten die bij je passen. Voorbeeld: www.pierot.nl/team/sharon.

Klanten kunnen hier hun waardering uiten middels een rating. Daarnaast zijn we met ons team actief op Social Media en taggen we jouw werk. Wij ondersteunen je om jezelf te profileren.

Google, Facebook en Instagram

Binnen ons team hebben we een Social Media team dat jouw werk kan posten op onze kanalen. Daarnaast hebben we een flink budget om klanten te werven via Google Adwords.

 

Quotes van zzp’ers binnen Pierôt.

As a freelancer and Pierôt partner, iam delighted with my professional evolution internationally. Also positive is the mobility, the professional environment, evolution, education, communication and material gains.

Alexandru Arambasa

ZZP Pierôt partner

Fijn om zakenpartner te zijn in een luxe salon met bekende naam in plaats van iemand die alleen een stoel huurt. Waardevolle trainingen, leuke collega’s , goede sfeer en hard werken loont.

Sharon

ZZP Pierôt partner