fbpx

nilo

youngtalent - Haarlem

nilo

Mijn naam is Nilo. Ik kom uit Haarlem en ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Kappersakademie. Als kleine jongen vond ik het altijd al leuk om het haar van mijn familie en vrienden te doen. In 2019 ben ik bij Pierot begonnen. Ik ben er even tussenuit geweest, maar ik kan niet wachten, om weer te beginnen!

 

Het kappersvak ben ik zo ongelofelijk bijzonder gaan vinden, toen ik bij Pierot begon met werken. Klanten met een grote glimlach en een fijn gevoel de deur uit laten gaan, vind ik het mooiste van mijn vak. Ik kan mijn creativiteit uiten en daar ook nog eens mensen blij mee maken. Geen enkele klant is hetzelfde, maar dat maakt het juist zo leuk. Ik vind het belangrijk dat iemand de deur uit gaat met een coupé of kleur die helemaal bij zijn of haar persoonlijkheid past. 

 De diversiteit binnen het kappersvak, vind ik erg inspirerend. De combinatie van knippen en kleuren maakt mij, als kapper heel erg gelukkig. Ik houd van zachte, natuurlijke en toch gewaagde kleuringen. Door het gebruik van verschillende tinten en technieken kun je iemand een gepersonaliseerde kleur geven. Boek je afspraak en hopelijk ontmoet ik je snel bij ons in de salon!

Skills: Haircuts, colouring

Werktijden

Wo 09.00 – 17.00
Do 09.00 – 21.00
Za 09.00 – 17.00

Rating nilo

5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

nilo’s werk