fbpx

Blond French Balayage

Het mooie vandaag de dag is dat we alles weten wat er ook gebeurt over de hele wereld. Wat zijn de haar-trends. De trend is French en dat vinden wij mooi omdat onze roots in Parijs liggen.

Wat verschilt in trends is de uitvoering. De kleurspecialisten van Pierôt zijn gespecialiseerd in alle French Blond technieken omdat zij internationaal L”Oreal  trainingen volgen en werken met de beste kappers uit de wereld. Eerst maken wij de highlights eventueel gelijk met een root-shade en daarna de Gloss of toners.

Wat is Balayage

Balayage is inmiddels een salonklassieker, maar dat maakt deze haarstijl zeker niet minder interessant. Balayage is niet meer een trend, het is een manier van kleuren waarbij we naadloos kleuren laten blenden van donker naar licht. 

De reden dat deze trend zo lang het straatbeeld domineert, komt doordat de kleur met een zachte overloop mooi uitgroeit. Je hoeft dus niet om de zoveel weken naar de kapper te rennen om het bij te laten verven, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een coupe soleil, die groeien wel zichtbaar uit. Inmiddels wordt er flink gemixt en gematcht . Balayages worden afgewisseld met babylights . Balayage is inmiddels een klassieker en niet meer weg te denken als kappersbehandeling.

Balayage is afgeleid van het Franse woord Balai, wat bezem betekent. We vegen met een speciaal niet-vlekkend blondeerpoeder zachte strepen door het haar waardoor een natuurlijk sun-kissed effect ontstaat. Deze hairpainting techniek kan met meerdere tinten toegepast worden, waardoor licht en donker zorgen voor een levendig resultaat.

 

WELKE KLEUR  BALAYAGE

Met de balayagetechniek wordt er gewerkt met verschillende kleuren waardoor een subtiel ombre effect in highlights ontstaat. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij een gewone coupe soleil. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen. Balayage ziet er daarom heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

Met een balayage kan je flink afwisselen qua kleur. De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast.

Kleurspecialist

Bij elk bezoek wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. Met onze creatieve benadering kunnen we kleur bijwerken of opnieuw creëren: re-color of re-create. In onze salons geven we je een uitgebreid kleuradvies, helpen je bij de keuze voor de juiste kleur. We maken kapsels en kleuren op maat, die niet alleen bij jouw type haar en huidtint passen, maar ook nog eens “on trend” zijn.

OLAPLEX & SMARTBOND

Tijdens het kleuren kan je haar ernstig verzwakken of zelfs breken. Smartbond beschermt jouw haar en versterkt tijdens het kleuren. Olaplex en Smartbond zijn geweldig producten wat we gebruiken om je haar te beschermen tijdens het kleuringsproces. Tijdens het kleuren kan je haar ernstig verzwakken of zelfs breken. Smartbond of Olaplex beschermt jouw haar en versterkt tijdens het kleuren of als nazorg voor je haar..

Boek een gratis consult

Ben je net als wij enthousiast over de balayage techniek? Maak online een afspraak bij een van onze kleurspecialisten. Het wordt aanbevolen om voor de kleurbehandeling een gratis adviesgesprek te boeken. De gekozen stylist kan je adviseren over de behandeling en het eindresultaat. Je kunt al je vragen stellen en worden zo eventuele verrassingen voorkomen. Als je overtuigd bent, kun je direct een afspraak maken voor de balayage

Portfolio

[dss_masonry_gallery images=”5620,5626,5623,5621,5619,5622″ columns=”6″ gutter=”15″ use_thumbnails=”on” fix_lazy=”on” columns_tablet=”3″ columns_phone=”3″ columns_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.4.2″ global_module=”4590″ saved_tabs=”all”][/dss_masonry_gallery]

Veelgestelde
VRAGEN

Wat is balayage precies?

Your Subtitle Goes Here
L

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat.

Geeft een balayage uitgroei?

Your Subtitle Goes Here
L

Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen Balayage ziet er daarom heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei

Kan een balayage ook in andere kleuren toegepast worden?

Your Subtitle Goes Here
L

Met een balayage kan je flink afwisselen qua kleur. Het hoeft zeker niet altijd helemaal blond te zijn. De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi

Wat kost een balayage-kleuring?

Your Subtitle Goes Here
L

Het is lastig om te zeggen hoeveel een kleurbehandeling gaat kosten, zonder jouw haar daadwerkelijk gezien te hebben. Daarom verwelkomen we je graag in onze salon voor een gratis intakegesprek en kijken we naar de kwaliteit van je haar en de hoeveelheid werk en wat het het gaat kosten.

Om je een idee te geven: balayage en highlights hebben een vanaf prijs in onze salon – als je haar enorm lang, of dik hebben we meer product nodig kan de prijs stijgen. De normale prijs voor highlights is vanaf €75,- en voor balayage vanaf €95,-.

Hoe vaak moet je een balayage laten bijwerken?

Your Subtitle Goes Here
L

We adviseren een balayage niet heel vaak te laten zetten. Zo’n twee á vier keer per jaar zou al voldoende moeten zijn. Vaker is namelijk wel slechter voor je haar. Het ligt er net een beetje aan wat voor effect je wilt bereiken. Mocht je behoefte hebben aan een touch-up, kan je tussendoor bijvoorbeeld het haar wat je gezicht omlijst bij laten werken. Zo zie je er weer tot in de puntjes verzorgd uit.’

Wat zijn toners, en waarom worden ze gebruikt in combinatie met een balayage?

Your Subtitle Goes Here
L

Toners zijn bedoeld om het geblondeerde haar in te kleuren, de hoofdkleur van blond is licht geel en middels een toner worden deze pigmenten geneutraliseerd en het haar ingekleurd.

Een toner maakt de kleur af, geeft glans en verzorging. We adviseren de toner thuis te onderhouden met een zilvershampoo

Wat is het verschil tussen een Balayage en een Folieage?

Your Subtitle Goes Here
L

De klassieke balayage is een freehand techniek waarbij we niet vlekkende blondeer op het haar aanbrengen. De intensiteit van de blondering is daarom minder. Door de balayage met folies in te zetten krijgen we meer helderheid en komen we tot een blonder resultaat

Wat zijn toners, en waarom worden ze gebruikt in combinatie met een balayage?

Your Subtitle Goes Here
L

Toners zijn bedoeld om het geblondeerde haar in te kleuren, de hoofdkleur van blond is licht geel en middels een toner worden deze pigmenten geneutraliseerd en het haar ingekleurd.

Een toner maakt de kleur af, geeft glans en verzorging. We adviseren de toner thuis te onderhouden met een zilvershampoo

Hoe zorg ik dat mijn haar gezond blijft tijdens en na het kleuren?

Your Subtitle Goes Here
L

Olaplex en Smartbond zijn een geweldig producent wat we gebruiken om je haar te beschermen tijdens het kleuringsproces, of als nazorg voor je haar. Sommige mensen vinden het fijn om alleen Olaplex in hun highlights te krijgen, omdat dat de behandeling is wat het haar het meest beschadigd.

Voor de klanten die heel goed voor hun haar zorgen hebben we een Olaplex double shot. Elk shot kost €15,50. Als je het met een Olaplex toner wilt afmaken, kost dat €31.

Is blonderen slecht voor mijn haar.

Your Subtitle Goes Here
L

Hoewel de meeste kleurproducten minder schadelijk zijn dan vroeger, blijft het oppassen wanneer je voor een nieuwe kleur gaat. Zeker tijdens het blonderen van het haar – worden de haarvezels aangetast. Speciaal om dit tegen te gaan komt werken wij met L’Oréal Professionnel Smartbond.

Het zit zo: Je haar bevat zowel sterke verbindingen (zwavelbruggen) als zwakke verbindingen (zoutbruggen). Tijdens het kleuren kunnen deze verbindingen ernstig verzwakken of zelfs breken. Smartbond beschermt jouw haar en versterkt tijdens het kleuren. Smartbond wordt toegevoegd aan de kleuring of blondeer om de haarverbindingen te beschermen. Vervolgens wordt Smartbond gebruikt als pre-shampoo wanneer de kleur uit je haar gespoeld wordt om de structuur van de haarvezel te herstellen. Stap 3 is een conditioner die je zo’n één keer per week zelf thuis gebruikt om het verzorgende effect van Smartbond te behouden

Onze Bayage specialist

Manager Max

Het wordt aanbevolen om voor de kleurbehandeling een gratis adviesgesprek te boeken. De gekozen colorist kan je adviseren over de behandeling en het eindresultaat. Je kunt al je vragen stellen en worden zo eventuele verrassingen voorkomen. Als je overtuigd bent, kun je direct een afspraak maken voor de balayage

Locaties

salon Haarlem

Houtplein 4
2012 DG Haarlem
Telefoon: 023-5511156

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten

salon Amsterdam

van Baerlestraat 148
1071 BG Amsterdam
Telefoon: 020-6794120

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 19:00
Donderdag 09:30 - 19:00
Vrijdag 09:30 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag gesloten